OVER ONS

Home » OVER ONS

Wie zijn wij?

Van Laarhoven Makelaardij is dé moderne en frisse aankoopmakelaar van Apeldoorn. Enthousiast, toegankelijk en gedreven, dat is waar wij voor staan. Met een ervaren aankoopmakelaar aan je zijde, die jou van eerlijk advies durft te voorzien gaan wij samen voor jouw droomhuis!

Wat kan je van ons verwachten?

Als eerste zullen wij met elkaar in gesprek gaan over jouw specifieke wensen, alvorens we kunnen gaan bezichtigen. Als we weten wat je zoekt, zullen we samen met jou op zoek gaan naar jouw droomwoning. We houden het aanbod in de gaten en gaan met je mee naar de bezichtigingen. Wij kijken ter plaatse naar de (bouwkundige) kwaliteit van de woning, nemen de beschikbare informatie stukken door, kennen de lokale bestemmingsplannen en ontwikkelingen en weten wat een reële prijs voor de woning is. Waar nodig adviseren wij of een bouwkundig onderzoek verstandig is.

Wij weten wat de woning waard is, wat er eventueel nog aan moet gebeuren en wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Zo zorgen wij voor een deskundige en effectieve onderhandeling, waarbij we voor jou de beste prijs voor de woning behalen!

Waarom een aankoopmakelaar?

  • Door onze ervaring en lokale kennis van de markt, betaal je altijd de juiste prijs;
  • Door de samenwerking met jouw hypotheekadviseur weten wij precies wat er mogelijk is;
  • Wij geven jou (bouwkundig) advies over de staat van de woning;
  • Wij regelen alle administratieve zaken;
  • Wij controle alle (juridische) zaken die komen kijken bij het kopen van een woning;
  • Je betaald één vast tarief, No Cure No Pay!